Perniagaan Bantal Kekabu lebih 25 tahun

Perniagaan Bantal Kekabu lebih 25 tahun

Perniagaan Bantal Kekabu Bonda telah lebih 25 tahun dipasarkan. Bermula dari perniagaan kecil-kecilan belakang rumah, Puan Marzitah binti Maarof atau lebih dikenali sebagai Bonda pada permulaan perniagaan beliau sendiri mengutip kekabu yang bertaburan di halaman rumah untuk dijadikan bantal. Bonda menjual hasilnya dan Alhamdulillah dengan izin Allah s.w.t. perniagaannya mendapat sambutan sehingga ke hari ini.
WhatsApp Image 2022-07-14 at 1.40.32 PM
Bonda kemudian mengembangkan perniagaan beliau dan kini memiliki kilang perusahaan Bantal Kekabu Bonda di Kati, Kuala Kangsar yang dapat membantu memberi pendapatan penduduk sekitar yang bekerja di perusahaan beliau. Perusahaan ini diusahakan oleh Bonda sendiri bersama anak perempuannya Masturah Mohd Khair.


WhatsApp Image 2021-06-09 at 10.16.39 PM (1)

Bantal Kekabu Bonda memiliki beberapa outlet sekitar Perak seperti di Kuala Kangsar, Meru Raya Ipoh dan Taiping. Barangan Bantal Kekabu Bonda juga berada di Pasaraya Mydin dan Pasaraya Sakan seluruh Malaysia.

OUTLET BANTAL KEKABU BONDA MERU RAYA IPOH PERAK
OUTLET BANTAL KEKABU BONDA TAIPING PERAK


Bantal Kekabu Bonda juga menjadi pembekal bagi mereka yang ingin berniaga secara OEM dan borong menggunakan jenama sendiri. Bantal Kekabu Bonda boleh didapati secara online di Shopee, Lazada, Tik Tok Shop dan Website.#PerakSejahtera
#PerakSejahtera2030

Powered by Froala Editor